fbpx
Tøjtildig.dk - "Shine bright"

Aftaleindgåelse

Aftaleindgåelse

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Tøjtildig I/S
Selskabsform: Interessentselskab
CVR-nummer: 33625553
Etableringsår:2011

Adresse:

Tøjtildig I/S
Nordmarken 42
4550 Asnæs

E-mail: tojtildig@live.dk
Tlf: 61 30 91 45
CVR: 33 62 55 53
web-adresse: http://www.tøjtildig.dk/

Når du handler med Tøjtildig I/S i vores Internetforretning skal du acceptere at den endelige aftale om køb af de vare du bestiller først sker, når en medarbejder i virksomheden har behandlet din ordre. Tøjtildig I/S tager forbehold for forkert prismærkning, udsolgte varer, leverandørproblemer.

For at kunne indgå en aftale med Tøjtildig I/S via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Personoplysningerne registreres hos Tøjtildig I/S og opbevares i mindst 5 år.

Vi fortager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, behandle evt. reklamationer, forbedre vores tilbud og anbefalinger samt af hensyn til vores regnskab.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: ledelsen, salg og markedsføring, administration og bogholderi.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Som registreret hos Tøjtildig I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tøjtildig I/S via e-mail: tojtildig@live.dk

Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: tojtildig@live.dk

Mail: tojtildig@live.dk – Vil svare på din mail indenfor 48 timer i hverdage.
Vi har ikke telefontid. Du er dog til enhver tid velkommen til at ringe til os og lægge en besked hvis der ikke bliver besvaret. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt.